Wednesday, December 12, 2012

Petua-Petua Ibnu Sina Untuk Kaum Lelaki


Perbincangan tentang sakit tuan kini semakin mendapat tempat dalam kajian ilmu perubatan memandangkan sebahagian daripada masalah rumahtangga dipercayai berpunca daripada kegagalan suami dalam menunaikan nafkah batin terhadap isteri. Isu-isu berkaitan ereksi, ejakulasi, mati pucuk, lemah tenaga batin, dan sebagainya sering mendapat perhatian yang meluas dalam kalangan masyarakat tanpa mengira bangsa, agama, dan warna kulit.

Sehubungan itu, penerbitan buku ini yang mengupas dengan terperinci tentang petua dan cadangan Ibnu Sina berkaitan hubungan seks, rawatan lemah hubungan seks, gejala-gejala seks, termasuk seks luar tabie, penyakit-penyakit alat kelamin lelaki, dan ubat-ubatan penguat tenaga seks sememangnya tepat pada masanya.

Selain ditujukan khusus untuk kaum lelaki, buku ini juga sesuai dibaca oleh kaum wanita kerana kaum hawa juga tidak terkecuali daripada menghadapi masalah-masalah seks, termasuk gejala dingin seks yang sering melanda kaum wanita moden hari ini. Jadi, jangan lepaskan peluang anda untuk menikmati pengalaman menarik Ibnu Sina dalam perkara-perkara yang jarang dibincangkan secara terbuka ini, kecuali secara sulit dan tersembunyi.


ISBN 978-967-11520-0-3 

Hubungi Dr. Mohd. Hilmi Abdullah utk sebarang pertanyaan di talian 013-9205011

No comments:

Post a Comment